MHP'nin her kongresi MHP'ye ayrı güç katar

MHP

Milliyetçi Hareket Partisinde kongre hazırlıkları başladı. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Kongrelerin hizmet yarışı olduğunu belirterek Önümüzdeki aylarda yapılacak kongreden güçlenerek çıkacağız” dedi.

KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatında kongre hazırlıkları erken başladı. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer önümüzdeki aylarda yapılması beklenen kongre için şimdiden hazırlıkların başladığını söyledi. Kırıkkale teşkilatının sürekli hareket halinde olduğunu bildiren Göçer il teşkilatı, ilçe ve diğer kadın ve gençlik kolları yönetiminin üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

ÜYE LİSTELERİ GÜNCELLENİYOR

İl Başkanlığına bağlı teşkilatların sadece seçim süreci değil her zaman aynı canlılıkta olduğunu bildiren Göçer önümüzdeki aylarda yapılacağı planlanan kongre için gerekli hazırlıkların şimdiden yapılmaya başladığını kaydetti. Genel Merkezin kesin bir tarih açıklamasına rağmen Merkez İlçe’nin üye kayıtlarını güncellediğini bu arada üye kayıtlarının da sürdüğünü belirten Göçer bu arada delege listelerinin de güzden geçirildiğini söyledi. Kongreden güçlü çıkacaklarını belirten Göçer “Partimiz kongreden daha güçlenerek çıkacaktır” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız